Rugklachten en Beweging: ontdek de oplossingen bij FitalityClubs | Fitalityclubs
Text Animation
Wil jij ook kunnen genieten van de zon? Start dan met ons Fit & Vitaal afslankplan!

JOUW RUG

JOUW RUG


Bewegen is het beste medicijn, zeker als het gaat om rugklachten! Uiteraard moet je pijnvrij kunnen bewegen en kan je bij acute pijn beter even afwachten.

Onze natuurlijke reflex bij pijn en klachten is om het betreffende lichaamsdeel te sparen, het minder te gebruiken, en uiteindelijk ook minder te bewegen. Zo wordt het gebrek aan beweging en het stilzitten/liggen uiteindelijk een slechte gewoonte die de natuurlijke weerstand van het lichaam gaat aantasten. En dat is nu nét wat we niet willen!

Met het ResultaatsCircuit beweeg je vanaf dag één 100 % veilig én binnen jouw mogelijkheden. Onze ResultaatsCoach volgt je trainingen kort op en stuurt bij waar nodig. Op deze manier kan je je kracht en lenigheid weer opbouwen om in de toekomst deze klachten te voorkomen.

Beweging bewijst zich meer en meer als de aangewezen manier om te herstellen van je rugklachten. De uitspraak "Rust Roest" is in dit geval vaak juist: als je rust verzwakken je spieren heel snel. Zonder ondersteuning van je spierstelsel wordt je rug nog minder stabiel en dat is meestal net de oorzaak van rugproblemen. 

De oplossing is om de belastbaarheid van je lichaam in zijn geheel te verhogen! Heel ons bewegingsapparaat hangt aan elkaar en het is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. Je rugspieren en buikspieren versterken zonder je bilspieren en beenspieren te versterken heeft geen zin. Een onevenwicht in je benen heeft namelijk ook een nefaste invloed op de stabiliteit van je wervelkolom.

Bij FitalityClubs gaan we daarom heel het bewegingsapparaat aanpakken en het stap voor stap versterken, waardoor de belastbaarheid terug zal verhogen. 

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Boek uw rondleiding

Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Volgende stap

Vorige stap Volgende stap


Vorige stap Volgende stap

Vorige stap

Scan QR code:

.
.
Website CTRL+ : Ik wil graag meer informatie

Afslanken
Resultaatscircuit
Groepslessen
Personal Training
Andere
Ik wil graag meer informatie
           Boek een rondleiding
Vondelgym
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline